Samråd om Jordbrukets Bioteknik

Green Biotech med en stark forskning och utvecklingsbakgrund och många års erfarenhet av jordbruksbioteknik, erbjuder en mängd professionella praktiska erfarenheter och kunskap inom Tekniköverföring, Biogödselformulering och massproduktionslinje, anläggningsframkant, forsknings-och utvecklingsprogram, bioinformatik, biosäkerhet och riskbedömningsfrågor.

Genöverföring till växter.

Vi har ett samarbete med “Iran’s National Institute of Genetic Engineering and Biotechnology”. Green Biotech erbjuder tjänster inom genöverföring, att plantera i olika stadier av växters tillväxt, inklusive rotade växter, skott och utsäden av T1 eller T2 etc. Företaget har robust kapacitet inom denna teknik och skulle gärna ta itu med tekniska frågor.

Träning

Grön Biotech är stolta över att erbjuda banbrytande utbildningsseminarier för Lantarbetsgivareförbundet, Bioteknikindustrin och anställda samt universitetsstuderande, lokalt och internationellt. Utbildningen är utformad för att höja kompetensen i olika ämnen inom jordbrukets bioteknik om Genetic Engineering, Tissue Culture, biogödsel och Biosafety frågor. Dessa studiegrupper övervakas av människor inom branschen med omfattande praktiska erfarenheter.