Försäljning & Tjänster

Green Biotechs försäljningavdelning är fokuserad på att ge sina kunder den bästa kvaliteten av allting. Som en världsomfattande produktleverantör, specialiserad inom tillverkning och leverans av Fosfat samt Kväve Biogödsel.

Green Biotech har upprättat ett kapillärt nätverk av representanter i hela landet och inom företagets nätverk finns kunder med stora jordbruksområden, företag och Green Biotech har kontrakt med stora forskningsorganisationer.

Våra erfarna medarbetare inom Green Biotech förstår vikten av att leverera högkvalitativa produkter i tid, liksom behovet av att säkerställa ett bra stöd. Dessutom har vår personal vid försäljninginstitutionen omfattande kunskaper i att bedriva affärer för våra nationella och internationella kunder.

Green Biotech har sitt huvudkontor i Teheran, Stockholm och Dubai. Vi har etablerat en rådgivande styrelse och samarbetar med ett antal forskningsinstitutioner för att leverera våra kunder, dem nyaste och högsta kvalitetsprodukter, tjänster och samtidigt uppnå vårt mål att vara branschledande, särskilt inom biogödsel.

Följaktligen allokerar vi vår tjänst för att sälja dem produkter som har jordbrukarens förmåner i åtanke. Expandering av produkten fördelas över hela världen genom att välja dem mest aktiva affärsombuden i olika länder. Vi arbetar hårt för att behålla våra snabba förlopp för att leverera dem inkommande beställningarna samt informera olika affärsombud och därefter följer informering för jordbrukarna om vetenskaplig fakta för att underlätta en korrekt användning av företagets produkter.